Interieur kleuren

Roze Quartz en Serenity
De kleuren voor in je interieur zijn dit jaar 2016 rustig en zacht van kleur.

rosequartz-en-serenity

De warme kleur Roze quartz en de rustgevende kleur Serenity zijn dit jaar de match die door Pantone zijn uitgekozen tot de twee trend kleuren. De kleuren zullen in het interieur een tegenhanger zijn van de dagelijkse stress en geven daarmee een kalmerend effect op jou en je omgeving. Mindfulness  en balans, zodat je thuis geheel in balans zal komen.

Het is helemaal hip om pastels te gebruiken in je interieur. De match van de twee kleuren en daarom heen de andere mooie zachte kleuren, de Fonq interieurgenoemde middeltonen paars, groen, licht bruin, verschillende tinten roze en geel, die je veel zal tegenkomen in het interieur, maar ook in de mode. Het creëren van een bepaalde sfeer in huis is op deze manier vrij simpel met wat kleine aanpassingen.

We hebben rond dit korte artikel wat foto’s geplaatst zodat je een impressie, idee krijgt hoe het er uit zou kunnen zien. De verfkleur, volgens Akzo Bobel, oker goud past hier goed bij alsmede andere metallic tinten. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van je ‘nieuwe’ kleuren voor in je interieur, wat een hele andere look zal krijgen als je verschillende kleuren zal toepassen. De woontrend 2016 interieur kleuren zijn toepasbaar op de meest voorkomende interieurs.

Interieur design