KleurenTrends 2013 en 2014 in het interieur

Herfst en Winter kleuren Interieur 2013-2014

Je kan er niet meer om heen de blaadjes vallen van de boom, in de natuur krijgt heel veel een andere kleur, helaas gaat het kouder worden en zo gaat de kleur van het interieur ook wat veranderen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf.. We laten zien wat de nieuwe kleuren trends zullen zijn of worden vanaf de herfst en winter 2013 en 2014 en dit blijft dan natuurlijk nog wel even.

Als het aan de interieur ontwerpers en stylisten ligt moeten we elk jaar een nieuwe kleur creëren in onze woonkamer of beter gezegd interieur. Dit kan je ook ‘opvangen’ door in je interieur wat neutrale gekleurde meubels te nemen en dit te accentueren met de ‘mode’ trend kleuren, zo ook natuurlijk met de salontafel…
Hieronder zie je verschillende paletten van kleuren die de Trend zullen worden in het najaar, herfst en winter 2013 en 2014.

Kleuren interieurZoals je kunt zien is het vanaf het najaar de trend van Naturel tinten, zachte en harde heldere pastellen, Warme kleuren zoals Aardse kleuren, Blauwgrijs, gebroken wit (blijft altijd wel een beetje), blauw. Al deze kleuren zijn goed te combineren in zowel het klassieke interieur als het moderne.

pastellen kleuren

Het moderne landelijke is dit najaar een mix van traditionele, historische en moderne elementen. Zo zie je het gebruik van natuurlijke materialen terug komen zoals leder, donker hout, fluweel, suede en keramiek. Ook de houten handgemaakte krukjes zijn weer helemaal in, of deze gecombineerd met de wat grovere houten poten. Wat ook de trend is het kleurige interieur.

Kleuren voor in je interieur

Wie wat meer aan durft in het interieur zit vanaf dit najaar helemaal goed. Er is een ruime keuze opvallende kleuren. Behang in felle kleuren met uiteenlopende prints met verschillende kleuren.

Tapijt en interieur stoffen (voor de eetstoelen of kussens) zie je met fel gekleurde accenten, prints, fel oranjerood, lichtblauwgrijs en meer van die mooie soms gedurfde combinaties. Het is dan weer het einde van de zomer, maar aan kleur voor in huis zal het zeker niet ontbreken zoals je kunt zien. Het blijft altijd je persoonlijke smaak welke kleuren je wil combineren en dat is maar goed ook anders word het allemaal zo saai. Kijk een voor de verschillende soorten salontafels op de site tussen de verschillende top aanbieders, ook hier zit Jou soort Salontafel er zeker wel bij. Lees ook een het blog berichtje van wat is de ideale maat salontafel voor in je woonkamer of de geschiedenis van de Salontafel

Mix van kleuren